Teràpies naturals


Alguna vegada t'has qüestionat: què passa que sempre repeteixo els mateixos errors? Com és que no puc dir NO a ningú ni a res? Què passa que sempre estic malhumorat o trist sense cap raó aparent! Uf, m'aixeco molt cansat!...
Les teràpies energètiques et faran prendre consciència de què és el que et passa, d'aquells pensaments que et perjudiquen, dels teus estats, de les teves relacions, de les teves creences que fan que les circumstàncies no canviïn, de donar-te energia per "mossegar el món"... Et donen la facilitat de descobrir les teves pròpies eines de superació, de curació, d’energia.
Demana’s informació i trobarem aquella teràpia que s'ajusti a les teves necessitats.


Reiki


És una pràctica terapèutica reconeguda oficialment per la OMS.
Contempla en l’ésser humà un riu d'energia que quan es bloqueja, per qualsevol circumstància (física, psíquica, emocional..) provoca malestar i/o malaltia.
La imposició de mans serveis per ajudar a dissoldre els nusos que impedeixen que l’energia flueixi i així tornar l’equilibri a l’organisme, alhora que contribueix a prendre consciència d'allò que contribueix a crear el bloqueig. D'aquesta manera la persona pot adoptar actituds que s'enfoquin cap a la salut enlloc de la malaltia.


Teràpia de Polaritat


És un sistema terapèutic que integra coneixements de la tradició mèdica oriental i occidental que està dirigit a equilibrar el sistema energètic.

Va ser desenvolupat pel Dr. Randolph Stone (Austria 1890 - India 1981).

La vida és moviment. El moviment és la forma en la que s'expressa l'energia.

La persona porta implícita en el seu Ser aquesta energia que és idèntica a la que existeix en tot l'Univers que coneixem.

El dolor i la malaltia són energia bloquejada o estancada. Així que les causes de les malalties físiques es troben als camps energètics, sent els símptomes i dolors simples efectes en el cos físic.

La Teràpia de Polaritat ajuda a reestablir aquest flux energètic, aconseguint així que el cos recuperi el seu equilibri i la seva salut.


Baixada del Torrent, s/n  Navàs (Barcelona)   Tel. 652 897 786  info@zentre.org
Facebook  
Avís legal | Condicions d'us