Teràpies naturals


Alguna vegada t'has qüestionat: què passa que sempre repeteixo els mateixos errors? Com és que no puc dir NO a ningú ni a res? Què passa que sempre estic malhumorat o trist sense cap raó aparent! Uf, m'aixeco molt cansat!...
Les tècniques de psicoteràpia i les teràpies energètiques et faran prendre consciència de què és el que et passa, d'aquells pensaments que et perjudiquen, dels teus estats, de les teves relacions, de les teves creences que fan que les circumstàncies no canviïn, de donar-te energia per "mossegar el món"... Et donen la facilitat de descobrir les teves pròpies eines de superació, de curació, d’energia.
Demana’s informació i trobarem aquella teràpia que s'ajusti a les teves necessitats.


Reiki


És una pràctica terapèutica reconeguda oficialment per la OMS.
Observa l’ésser humà com a energia que quan es bloqueja, per qualsevol circumstància (física, psíquica, emocional..) provoca una malaltia.
La imposició de mans serveis per a dissoldre els nusos que impedeixen que l’energia flueixi i així tornar l’equilibri a l’organisme.


Masatge Ayurveda


És un dels tractats més antics en relació a la salud.
El massatge ayurveda treballa sobre el sistema circulatori, limfàtic, emocional, subtil o energètic i muscular ajudant a eliminar la fatiga tant mental com física, proporcionant harmonia i resistència enfront a les malalties.
El massatge estimula la producció d’anticossos i enforteix els components vitals del cos.


Teràpia de Polaritat


És un sistema terapèutic que integra coneixements de la tradició mèdica oriental i occidental que està dirigit a equilibrar el sistema energètic. Va ser desenvolupat pel Dr. Randolph Stone (Austria 1890 - India 1981).
Mitjançant les sessions s’alliberen bloquejos i es restableix el benestar a tots els nivells.


Psicoteràpia transpersonal


La Psicoteràpia Transpersonal ens posa en contacte amb la nostra identitat essencial, amb el nostre propi potencial. Ens ajuda a trobar l'ordre dins del nostre caos i confusió tant a nivell personal, com en les relacions o en la vida en general. És un treball profund d'autoconeixement, totalment personalitzat. Ens ajuda a canviar les nostres emocions, els nostres pensaments i, per tant, la nostra perspectiva de vida, donant com a efecte que les nostres circumstàncies canviïn:
- Situacions d'estrès, angoixa, fòbies, estatd de dol...
- Conflictes personals, de parella, familiars...
- Assessorament laboral, presa de decisions...
- Desenvolupament de capacitats.
- Auto coneixement i creixement personal.
Baixada del Torrent, s/n  Navàs (Barcelona)   Tel. 652 897 786  info@zentre.org
Facebook  
Avís legal