El titular d'aquest lloc web és Mercè Sensada Circuns, amb domicili social a Navàs (Barcelona). 

L'accés i ús del lloc web requereix de l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús.

Aquesta informació legal es completa amb la Política de Privacitat i Protecció de Dades Personals de Mercè Sensada.

Per a qualsevol consulta o contacte amb ZENTRE, podran comunicar-se a través de la següent adreça electrònica de contacte: info@zentre.org

Política de Privacitat

En compliment de la normativa vigent en matèria de PROTECCIÓ DE DADES, se li informa que les dades personals que vosté ens facilita s'inclouen en un fitxer titularitat de MERCÈ SENSADA CIRCUNS, i que seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el compromís de complir amb la legislació referent a la protecció de dades de caràcter personal.
La finalitat de les dades personals sol·licitades és donar-vos informació sobre les activitats de benestar i creixement personal que realitzem.
No hi ha cap obligació de facilitar-nos les vostres dades.
L'autorització pot ser retirada en qualsevol moment.
Les dades personals seran utilitzades exclusivament per les finalitats descrites i per tant, en cap cas seran cedides a tercers, ni s'elaboraran perfils, ni es prendran decicions automatitzades.
Es mantindran les seves dades mentre duri la relació, i en tot cas , mentre no ens indiqueu el contrari.
Us informem que podeu exercir el dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició  o altres drets relatius a la protecció de dades a través de la següent adreça electrònica: info@zentre.org

Baixada del Torrent, s/n  Navàs (Barcelona)   Tel. 652 897 786  info@zentre.org
Facebook  
Avís legal | Condicions d'us